Hvem er vi?

Mød os

Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Steen er født i 1959. I sin ungdom sejlede Steen på Skoleskibet Danmark og efterfølgende uddannede han sig til kok. i 1981 blev Steen fastansat som bedemand i Vanløse Ligkistemagasin. I dag har forretningen ændret navn til Vanløse Begravelsesforretning, og forretningen indehaves af Steen selv.

Steen blev i 2001 valgt ind i bestyrelsen for Danske Bedemænds Københavns/Nordsjællands afdeling. Samme år bød tillige på en bestyrelsespost i Danske Bedemænd, hvor Steen sad som næstformand i fra 2006 til 2008. Steen har gennemgået og bestået Danske Bedemænds faguddannelse.

Steen har derudover været bestyrelsesmedlem i Vanløse Handels- & Erhvervsforening. I sin fritid Steen er aktiv i Greve Trim Motionsklub og han er derudover cykelentusiast og tilbagelægger årligt mange kilometer på danske og udenlandske landeveje.

bo-willumsen

BO WILLUMSEN

Er født i 1963 og opvokset i Københavns Nordvest kvarter, men er i dag bosiddende i Herlev.

Bo blev i 1984 færdig med HH økonomisk linje fra Købmandsskolen Nyrupsgade og startede som revisor assistent i 8 år, inden han i 1993 sadlede om og blev bedemand i København og på Frederiksberg.

Bo gennemførte i 2006 Danske Bedemænds uddannelse.

Mariette Jørgensen

Mariette Jørgensen

Mariette Jørgensen er født i 1985 og er datter af Heidi & Steen Jørgensen.

Mariette blev i 2004 færdig som matematisk student fra Greve Gymnasium.

Mariette har i forbindelse med tidligere job i rejsebranchen været bosat i udlandet i 2 år og har efterfølgende været beskæftiget i forsikringsbranchen i Skandinavien

Mariette tog i 2010 uddannelsen som advokatsekretær ved Danske Advokater, og i 2016 tilmeldte Mariette sig Danske Bedemænds uddannelse, og hun modtog i starten af 2017 bevis for gennemførelse af uddannelsen.
Mariette er bosiddende i Køge med hendes mand, Ian og sønnen, Lucca.

larsgustavsen

LARS GUSTAVSEN

Lars Gustavsen er født i 1964 og er bosiddende i Roskilde. Efter endt skolegang tog han ud at sejle, 3 år i handelsflåden og 4 år i marinen.

Lars har været brand-/ambulancemand ved København og Roskildes brandvæsen i 13 år. Han har desuden været ansat på Hospice Sjælland i et år og blev efterfølgende bedemand i Roskilde. Lars har gennemført Danske Bedemænds samt Begravelse Danmarks uddannelse.

I sin fritid er Lars holdleder for et 3. divisions damehold i Himmelev håndboldklub i Roskilde.

helmer-jacobsen

HELMER JACOBSEN – MEDHJÆLPER OG CHAUFFØR

Helmer er født i 1957, han er opvokset på Lolland og er oprindelig uddannet tekniker.

I sin fritid er Helmer aktiv idrætsmand, og han kan skrive adskillige gennemførte ironman-løb på CV´et.

jes-mller-jensen

JES MØLLER JENSEN – MEDHJÆLPER

Jes er født i 1949 og dermed vores ældste medarbejder. Jes er oprindelig uddannet murer, men han valgte efterfølgende at gøre karriere inden for postvæsenet. Da Jes stadig har masser af energi i sig, er han i dag arbejdende pensionist, og udover timerne i begravelsesforretningen fungerer Jes som kirketjener-vikar i Hundige og Kildebrønde Kirker.

Når Jes holder fri, snører han løbeskoene og løber mange, lange løbeture, og han er aktivt medlem i Greve Trim Motionsklub.

heidi-j-hoar

HEIDI JØRGENSEN – MEDHJÆLPER

Heidi er gift med Steen og mor til Mariette og født i 1963.

I det daglige arbejder Heidi på Retsmedicinsk Institut under Københavns Universitet.

Heidi hjælper til i begravelsesforretningen i ferier, og hvis der er behov for ekstra mandskab.

Også Heidi er Heidi aktivt medlem i Greve Trim Motionsklub, hvor især lange løbeture bliver gennemført.

ian-hoar

IAN JØRGENSEN – MEDHJÆLPER

Ian er født i 1971 og opvokset i Herfølge. Ian er gift med Mariette.

Ian hjælper, ligesom Heidi, til i begravelsesforretningen når der er særlige behov.

Til hverdag er Ian beskæftiget med fodbold i Køge Boldklub, DBU og HBKøge.

Vores historie

Vanløse Begravelsesforretning er et danskejet familie firma. Det blev grundlagt 1. april 1940 af snedkermester H.P. Baltzer og hustru Kirsten Baltzer. Siden 1941 har virksomheden været beliggende på den nuværende adresse: Jyllingevej 8, 2720 Vanløse. Ægteparret Baltzer var aktive i virksomheden indtil få år før deres død i 1992 og 1997.

I 1965 trådte sønnen Svend-Erik Baltzer ind i virksomheden, og igennem årene øgedes antallet af opgaver og flere medarbejdere blev tilknyttet firmaet. 2006 gik Svend-Erik Baltzer på efterløn efter 41 års virke. Svend-Erik Baltzer døde i 2009.

Nuværende ejer er Steen Jørgensen, der har været i firmaet siden marts 1981.