Hvem er vi?

Mød os

Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Steen Jørgensen er født i 1959, har i sin ungdom sejlet på Skoleskibet Danmark og er uddannet kok. i 1981 blev Steen ansat i Vanløse Ligkistemagasin, som i dag hedder Vanløse Begravelsesforretning og ejes af Steen selv.

I 2001 blev Steen valgt ind i bestyrelsen for Danske Bedemænds lokalafdeling København/Nordsjælland. 2003 bød tillige på en bestyrelsespost i Danske Bedemænd og sad som næstformand i foreningen fra 2006 til 2008. Steen har gennemgået Danske Bedemænds faguddannelse.

Endvidere har Steen været bestyrelsesmedlem i Vanløse Handels- og erhvervsforening. I sin fritid Steen er aktiv i Greve Trim Motionsklub

Mariette Jørgensen

Mariette Jørgensen

Mariette Jørgensen er datter af Heidi &Steen Jørgensen og født i 1985.

I 2004 blev hun matematisk student fra Greve Gymnasium. Mariette har boet to år i udlandet i forbindelse med tidligere job i rejsebranchen, og har sidenhen været beskæftiget i forsikringsbranchen i Skandinavien.

I 2010 tog hun uddannelsen som advokatsekretær ved Danske Advokater, og i 2016 deltog Mariette i Danske Bedemænds uddannelse, som hun i starten af 2017 modtog bevis for gennemførelse af.

Mariette bor i Køge sammen med Ian og sønnen, Lucca.

helmer-jacobsen

HELMER JACOBSEN – MEDHJÆLPER OG CHAUFFØR

Helmer er født i 1957, opvokset på Lolland og er uddannet tekniker.

I sin fritid er han en meget aktiv idrætsmand og har gennemført adskillige ironman-løb.

jes-mller-jensen

JES MØLLER JENSEN – MEDHJÆLPER

Jes er årgang 1949 og dermed alderspræsident hos os. Oprindeligt er Jes uddannet murer men valgte at gøre en mangeårig karriere inden for posten. Jes er i dag arbejdende pensionist og udover timerne i begravelsesforretningen fungerer Jes også som kirketjener-vikar ved Hundige og Kildebrønde Kirker.

Når Jes holder fri, bliver der også plads til mange lange og gode løbeture – blandt andet som aktiv medlem i Greve Trim Motionsklub

heidi-j-hoar

HEIDI JØRGENSEN – MEDHJÆLPER

Heidi er født i 1963, gift med Steen og mor til Mariette.

Til dagligt arbejder Heidi på Retsmedicinsk Institut under Københavns Universitet.

Heidi hjælper til i begravelsesforretningen under ferieafholdelse.

Greve Trim Motionsklub har i Heidi også et meget aktivt medlem.

ian-hoar

IAN JØRGENSEN – MEDHJÆLPER

Ian blev født i 1971 og er opvokset i Herfølge. Ian er gift med Mariette.

Som Heidi hjælper Ian til i begravelsesforretningen under ferieafholdelse.

Til hverdag beskæftiger Ian sig med fodbold i Køge Boldklub, DBU og HBKøge.

Vores historie

Vanløse Begravelsesforretning er et danskejet familie firma. Det blev grundlagt 1. april 1940 af snedkermester H.P. Baltzer og hustru Kirsten Baltzer. Siden 1941 har virksomheden været beliggende på den nuværende adresse: Jyllingevej 8, 2720 Vanløse. Ægteparret Baltzer var aktive i virksomheden indtil få år før deres død i 1992 og 1997.

I 1965 trådte sønnen Svend-Erik Baltzer ind i virksomheden, og igennem årene øgedes antallet af opgaver og flere medarbejdere blev tilknyttet firmaet. 2006 gik Svend-Erik Baltzer på efterløn efter 41 års virke. Svend-Erik Baltzer døde i 2009.

Nuværende ejer er Steen Jørgensen, der har været i firmaet siden marts 1981.