Priser

Hvad koster det?

Alle mennesker er forskellige – det er afskeden også

Mennesker er enestående, og det er begravelser og bisættelser også.

Hos Vanløse Begravelsesforretning ser vi alle mennesker som enestående, og alle begravelser og bisættelser vi planlægger, afspejler til fulde de mennesker, vi siger farvel til.

Få uforpligtende en fast, konkurrencedygtig pris

Det svært for os at fastsætte en konkret pris uden viden om hvilken type begravelse eller bisættelse, der ønskes, men vores priser er altid rimelige og helt konkurrencedygtige, samtidig med at vi ikke går på kompromis med det personlige nærvær.

Vi kan hurtigt udarbejde et prisoverslag til dig – også på telefonen – og prisoverslaget er sammensat efter en afsked helt efter afdødes og de efterladtes ønsker. Derfor kan du være sikker på, prisen ikke ændrer sig, eller uforudsete udgifter støder til undervejs i planlægningen.

Nærvær og omsorg til de efterladte

Hos os er den personlige støtte en selvfølgelighed. Når vi bistår ved bisættelser og begravelser, er vi hos dig gennem hele forløbet. Intet overlades til tilfældigheder, og vi har altid tid til at tale med dig.
Vi har både mange års erfaring med alt det praktiske, og vi kan også støtte og trøste i en svær tid.

Vi virkeliggør afdødes og de pårørendes ønsker

Hos Vanløse Begravelsesforretning prioriterer vi det at være der for de efterladte i en svær tid, og at planlægge afskeden efter afdødes og de efterladtes ønsker, højere end noget andet.
Vi garanterer dig et smukt og mindeværdigt sidste farvel, og vi tager os af alt det praktiske.

Vi holder, hvad vi lover

Vi holder, hvad vi lover. Derfor kan vi altid – også telefonisk – udarbejde et tilbud til dig, naturligvis sammensat så afskeden lever helt op til dine og afdødes ønsker. Vi lover dig, at intet falder ned mellem to stole eller negligeres. Derfor vil du aldrig opleve ændringer i prisen, fordi der er noget, vi ikke har taget højde for.

Den pris du får er fast og naturligvis fuldt konkurrencedygtig.

Kontakt os

Vi kan kontaktes hele døgnet, alle ugens dage på telefon 38 71 75 01, og vores bedemænd kan med det samme udarbejde et tilbud, der prismæssigt matcher vores konkurrenters.