Bedemand Brønshøj

Har afdøde bopæl eller tilknytning til Brønshøj, og har du brug for en bedemand i Brønshøj, hjælper vores bedemænd dig meget gerne.

Vores forretning ligger lige på grænsen til Brønshøj, og vi har gennem alle årene serviceret mange borgere i og omkring Brønshøj.

Det sikrer dig, at du hos os får kyndig og kvalificeret rådgivning, da vi har indgående kendskab til området.

Indgående kendskab til området

Med vores mange års virke i bedemandsfaget og mange års servicering af borgere i byen, har vi opbygget et indgående kendskab til Brønshøjs præster og kirker.

Med denne viden kan vores bedemænd rådgive dig grundigt i de forskellige muligheder i forbindelse med planlægning af den sidste afsked.

Vi oplever tit, at enten afdøde eller de pårørende har specifikke krav til begravelsen. Vi kan, med vores kendskab til byen og dens muligheder, derfor give dig den bedste rådgivning, så vi på bedste vis indfrier de efterladtes og afdødes ønsker.

Udover at kunne hjælpe dig med at planlægge en ceremoni, der er i afdødes og de efterladtes ånd, kan vi også hjælpe med at finde frem til et sted i Brønshøj, der er velegnet til et efterfølgende arrangement, hvis der skal afholdes et sådant.

Vores bedemænd kører ud til hjem i Brønshøj og omegn

For os er det vigtigt, at du føler dig så tryg som muligt, når vi sammen skal tale om og planlægge, hvad der skal ske.

Derfor kører vi naturligvis ud til dit eller afdødes hjem i Brønshøj eller øvrige København, hvis du foretrækker, at samtalen skal foregå der.

I modsat fald ligger vores forretning i ganske kort køreafstand fra hjertet af Brønshøj, og vi har gode parkeringsmuligheder, uden tidsbegrænsning.

Vi har i øvrigt en afdeling i Greve

Klassisk bedemand vs. netbedemand

Der er mange fordele ved at vælge en traditionel bedemand som os frem for en såkaldt netbedemand, der formentlig ikke har base i nærheden af Brønshøj, og dermed ikke kan give dig en lige så kvalificeret rådgivning om byens muligheder, som vi kan.

Når du vælger en klassisk bedemand, er du sikret, at intet glemmes eller overlades til dig selv eller tilfældigheder. Vores bedemænd har varetaget mange begravelser og bisættelser, og vi sætter en ære i, at intet overlades til tilfældigheder, og at afskeden bliver en mindeværdig dag du, trods alt, kan se tilbage på med glæde.

Vi her ikke dyrere end netbedemænd

Selvom de fleste netbedemænd profilerer sig på, at de er mange tusinde kroner billigere, er virkeligheden som regel, at en begravelse eller bisættelse købt gennem en netbedemand koster det samme som hos en klassisk bedemand, hvis det er de samme ydelser, du vil købe.

Der kan ligge en besparelse, hvis du selv vælger at stå for størsteparten af de praktiske opgaver, men det er de færreste, der vælger at påtage sig det ansvar.

Hos den klassiske bedemand kan du ligeledes fravælge nogle ydelser, hvis du foretrækker det, men trygheden i en grundig rådgivning får du altid hos os.

Vi gør begravelsen overskuelig

Vores mål har altid været at levere en så høj service som muligt. Det gør vi blandt andet ved videst muligt at hjælpe med alle de praktiske opgaver. Du bestemmer selv i hvilket omfang, vi skal hjælpe til med de praktiske opgaver.

Af opgaver vi kan hjælpe med kan blandt andet nævnes, udsmykning af kirke eller kapel, hvor begravelsen skal foregå, udfyldelse af diverse papirer og dokumenter – vi kan også stå for fremskaffelse af dokumenter, hvis det er nødvendigt.

Derudover kan vi bestille sten og/eller gravering af stenen hos stenhuggeren samt meget, meget andet. Du kan læse mere om de opgaver, vi kan hjælpe dig med under fanen ’Hjælp ved dødsfald’.

Kontakt os 24/7

Du er velkommen til at ringe til os hele døgnet på 38 71 75 01.

Du er også meget velkommen til at besøge os i vores forretning på Jyllingevej.

Vanløse Begravelsesforretning ApS

Jyllingevej 8, 2720 Vanløse

Tlf.: 38 71 75 01

Det siger de pårørende

J. Otendal -

Når alt bare fungerer perfekt på en svær dag, er man klar over, der står en professionel person bag.

Tak til Steen Jørgensen. Vi var i meget trygge hænder.

A. & M. Melchiorsen -

Et meget sympatisk og professionelt firma, som vi også brugte for 11 år siden, da min far døde.

Kan anbefales på det varmeste.

Midt i sorgen og den svære situation, var det en tryg og dejlig oplevelse, hvor der på meget værdig vis blevet taget fint hånd om alt det praktiske.

A. Paaske -

En god støtte i en svær stund.

Professionel og empatisk bedemand og rimelige priser.