Bedemand Rødovre

Bedemand Rødovre - eksamineret og med mere end 90 års erfaring

Hvis den afdøde havde bopæl i eller i omegnen af Rødovre, og du søger en lokal bedemand i Rødovre, kan vi være behjælpelige.

Vi er eksaminerede, og vi har den traditionelle, omhyggelige tilgang til vores arbejde.

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Rødovre, og vores bedemand har gennem årene hjulpet mange borgere i og omkring Rødovre. Vores kendskab til byen er derfor stort, hvilket betyder, vi kan rådgive dig grundigt i alle forhold omkring den sidste afsked.

Vores bedemand Rødovre lover dig kyndig og højt kvalificeret rådgivning.
Det betyder bl.a., at vi fortæller om de mange forskellige muligheder både i forhold til selve ceremonien men også i forhold til et eventuelt efterfølgende kaffearrangement.

Vores bedemand Rødovre har et godt kendskab til byens præster og kirke

Vores bedemænd har mange års erfaring inden for vores fag. Bedemand Rødovre har altid behjælpelige bedemænd i vores begravelsesforretning, der ligger tæt på Rødovre. Vi har bistået ved mange bisættelser og begravelser, og vi bistår også gerne dig.

Bedemand Rødovre har derfor et rigtigt godt kendskab til præster og kirke i byen. Og vi oplever at det gode samarbejde, er med til at sikre, at afskeden bliver helt som ønsket af afdøde og de efterladte..

Vores viden sikrer, at vi i høj grad kan indfri de pårørende og afdødes ønsker til begravelse. Og vi yder gerne vores yderste for at imødekomme særlige ønsker.

Vi kan, via vores lokalkendskab, komme med kyndig vejledning og rådgivning i forhold til de forskellige muligheder, der er i området.

Bestil en samtale

Bedemand Rødovre

Vi hjælper naturligvis med alt omkring selve ceremonien.

Vi kan også være behjælpelige med at finde egnede lokaler til et efterfølgende arrangement, hvis et sådant også skal arrangeres.

Bedemand Rødovre

Vores bedemand i Rødovre
kommer også gerne hjem til dig

Vi vil gerne sørge for, at du føler dig så tilpas som muligt.

For mange er det tryggeste sted at være hjemme i kendte rammer. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne hjem til dig, eller til afdødes hjem, hvor vi kan tale om begravelsen eller bisættelsen.

Du er naturligvis også velkommen til at komme til os i vores forretning på Jyllingevej, der blot ligger en kort køretur fra Rødovre. Vi har gode parkeringsmuligheder, uden tidsbegrænsning, umiddelbart udenfor vores forretning.

Du kan også læse mere om os på Facebook.

Bestil en samtale

Vi servicerer også områderne Brønshøj, Frederiksberg, Valby, Hvidovre og København

En faguddannet klassisk lokal bedemand i Rødovre

Efterhånden er der mange bedemænd, der tilbyder online services, men det er ikke, den vej, vi ønsker at gå.

Vi er din lokale bedemand Rødovre, en klassisk bedemandsforretning, og vi vægter nærvær og tilgængelighed højt. Det vil sige, at når du vælger os, er du sikret et forløb, hvor intet bliver glemt, eller hvor ting bliver overladt til dig selv.

Du er dermed også sikret kyndig rådgivning fra en bedemand, der har kendskab til byen og de muligheder, der forefindes lokalt.

Hos bedemand Rødovre/Vanløse Begravelsesforretning har vi mere end 75 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser.

Det er meget vigtigt for os, at intet bliver overladt til tilfældigheder, og at den sidste afsked bliver en dag, de efterladte kan se tilbage på med glæde.

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Rødovre og vores bedemænd holder til på Jyllingevej, en kort køretur fra Rødovre.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning, hvis du har spørgsmål angående begravelser, eller du har andre praktiske overvejelser.

Vi hjælper dig også gerne med at udfylde din egen sidste vilje, hvis du har brug for hjælp med dette.

Du kan hente formularen her.

Bedemand Rødovre - Vi hjælper dig med det praktiske

Det er forskelligt, hvor meget hjælp man vil have. Vi vil gerne gøre den svære tid så nem og enkel som muligt, og du kan selv bestemme, hvor meget vi skal bidrage.

Vi hjælper blandt andet med at udfylde og sende dokumenter til myndighederne, skabe kontakten til præsten, bestilling af dødsannoncer, bestilling af ligbærere med mere.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores forretning, hvor du kan høre meget mere om, hvad vi tilbyder.

Bedemand Rødovre
Vi gør begravelsen overskuelig

Vi bestræber os på, at det skal være så nemt og overskueligt for dig som muligt, når du står og skal arrangere en begravelse eller en bisættelse.

Derfor har vi under punktet ’Priser’ listet de tjenester, som vi kan hjælpe dig med.

Du kan på den måde nemt få overblik og definere, hvad der bedst opfylder dine behov.

Under punktet ’Kataloger’ finder du billeder af de kister og urner, vi forhandler.

.

Bestil en samtale

Bedemand Rødovre

Du kan læse mere om de opgaver, bedemand Rødovre kan hjælpe dig med under fanen ’Hjælp ved dødsfald’.

Du kan kontakte os 24/7

Du er meget velkommen til at ringe til os hele døgnet på telefon 38 71 75 01.

Du er også meget velkommen til at besøge os i vores forretning på Jyllingevej.

Skriv til os her

  Udfyld formularen og vi kontakter dig​

  Vanløse Begravelsesforretning ApS

  Jyllingevej 8, 2720 Vanløse

  Tlf.: 38 71 75 01

  Det siger de pårørende

  J. Otendal -

  Når alt bare fungerer perfekt på en svær dag, er man klar over, der står en professionel person bag.

  Tak til Steen Jørgensen. Vi var i meget trygge hænder.

  A. & M. Melchiorsen -

  Et meget sympatisk og professionelt firma, som vi også brugte for 11 år siden, da min far døde.

  Kan anbefales på det varmeste.

  Midt i sorgen og den svære situation, var det en tryg og dejlig oplevelse, hvor der på meget værdig vis blevet taget fint hånd om alt det praktiske.

  A. Paaske -

  En god støtte i en svær stund.

  Professionel og empatisk bedemand og rimelige priser.