Bedemand Rødovre

Hvis den afdøde har bopæl i byen eller i omegnen, og søger du bedemand Rødovre, kan vi være behjælpelige.

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Rødovre, og vi har gennem årene hjulpet mange borgere i og omkring Rødovre, og vores kendskab til byen er derfor stort.

Vores bedemand Rødovre har et godt kendskab til præster og kirker

Vores bedemænd i Rødovre har mange års erfaring inden for vores fag. Bedemænd i vores begravelsesforretning tæt på Rødovre har hjulpet mange med begravelser.

Vi har derfor et rigtigt godt kendskab til præster, kirker og kapeller i byen. Vores viden sikrer, at vi i høj grad kan indfri de pårørende og afdødes ønsker til begravelse.

Vi kan også, via vores kendskab til området, komme med kyndig vejledning og rådgivning i forhold til de forskellige muligheder, der er i området.

Vi hjælper naturligvis med alt omkring selve ceremonien. Vi kan også være behjælpelige med at finde egnede lokaler til et efterfølgende arrangement, hvis et sådant også skal arrangeres.

En klasisk lokal bedemand

Efterhånden er der mange bedemænd, der tilbyder online services. Sådan foregår det ikke hos os. Vi er din lokale bedemand i Rødovre, en klassisk bedemandsforretning.

Det vil sige, at når du vælger os, er du sikret et forløb, hvor intet bliver glemt, eller hvor ting bliver overladt til dig selv. Du er dermed også sikret kyndig rådgivning samt en bedemand, der har kendskab til byen og de muligheder, der forefindes lokalt.

Hos Vanløse begravelsesforretning har vi mere end 75 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser.

Det er meget vigtigt for os, at du kan være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vores bedemænd kommer til dig i Rødovre

Vi vil gerne sørge for, at du føler dig så tilpas som muligt.

For mange er det tryggeste sted at være i kendte rammer. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne hjem til dig eller til afdødes hjem, hvor vi kan tale om begravelsen eller bisættelsen.

Du er også altid velkommen til at komme til os i vores forretning på Jyllingevej, der blot ligger en kort køretur fra Rødovre. Vi har gode parkeringsmuligheder, uden tidsbegrænsning.

Vi hjælper dig med det praktiske

Det er forskelligt, hvor meget hjælp man vil have. Vi vil gerne gøre den svære tid så nem og enkel som muligt, og du kan selv bestemme, hvor meget vi skal bidrage.

Vi hjælper blandt andet med at udfylde og sende dokumenter til myndighederne, skabe kontakten til præsten, bestilling af dødsannoncer, bestilling af ligbærere med mere.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores forretning, hvor du kan høre meget mere om, hvad vi tilbyder.

Her er det nemt og overskueligt

Vi bestræber os på, at det skal være så nemt og overskueligt for dig som muligt, når du står og skal arrangere en begravelse eller en bisættelse.

Derfor har vi under punktet ’Priser’ listet de tjenester, som vi kan hjælpe dig med.

Du kan på den måde nemt få overblik og definere, hvad der bedst opfylder dine behov. Under punktet ’Kataloger’ finder du billeder af de kister og urner, vi forhandler.

Vores begravelsesforretning ligger tæt på Rødovre

Vores bedemænd holder til på Jyllingevej, en kort køretur fra Rødovre.

Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du har spørgsmål angående begravelser, eller du har andre praktiske overvejelser.

Og du er også velkommen til at besøge vores Facebook profil

Kontakt os

Du er meget velkommen til at ringe til os hele døgnet på telefon 38 71 75 01.

Vanløse Begravelsesforretning ApS

Jyllingevej 8, 2720 Vanløse

Tlf.: 38 71 75 01

Det siger de pårørende

J. Otendal -

Når alt bare fungerer perfekt på en svær dag, er man klar over, der står en professionel person bag.

Tak til Steen Jørgensen. Vi var i meget trygge hænder.

A. & M. Melchiorsen -

Et meget sympatisk og professionelt firma, som vi også brugte for 11 år siden, da min far døde.

Kan anbefales på det varmeste.

Midt i sorgen og den svære situation, var det en tryg og dejlig oplevelse, hvor der på meget værdig vis blevet taget fint hånd om alt det praktiske.

A. Paaske -

En god støtte i en svær stund.

Professionel og empatisk bedemand og rimelige priser.