Bedemand Valby

Hvis afdøde havde bopæl i Valby eller omegn, kan du trygt kontakte os. Vi er din lokale bedemand Valby, og vores bedemandsforretning ligger tæt på byen.

I årenes løb har vi hjulpet mange borgere i området. Vi har derfor stort kendskab til byen og dens forskellige muligheder.

Vi har indgående kendskab til Valby

Vores bedemænd Valby har, med deres mange års erfaring, været med at hjælpe borgere i byen. Vi kender præsterne og kirkerne i byen rigtig godt.

Derfor kan vi give dig kompetent rådgivning omkring de forskellige muligheder, der er i forbindelse med begravelse eller bisættelse i området, så de pårørendes eller afdødes ønsker om begravelse bliver opfyldt.

Vi hjælper og rådgiver naturligvis i forhold til selve ceremonien og alt i forbindelse med den. Gennem vores kendskab til byen kan vi derudover også hjælpe med at finde lokaler, der egner sig til et eventuelt efterfølgende arrangement.

En lokal og klassisk bedemand

Der er efterhånden mange bedemandsfirmaer, der tilbyder mulighed for at bestille en bedemand på nettet. Når du kontakter os, kontakter du en traditionel og lokal bedemand.

Vælger du os, er du med andre ord sikret et forløb, hvor intet bliver glemt eller overlades til dig selv.

Vi har i over 75 år varetaget begravelser og bisættelser i Valby. Vi sætter stor ære i at sørge for, at intet overlades til tilfældighederne.

Det er vores fornemste mission, at afskeden bliver en mindeværdig dag for dig som du, trods omstændighederne, kan se tilbage på med glæde.

Vores bedemænd kommer også til dig i Valby

Når du vælger os, bestræber vi os altid på, at du er så komfortabel og tryg som muligt.

Om du har det bedst med at være hjemme hos dig selv eller i afdødes bolig, er op til dig, vi kommer både ud til hjem, plejehjem samt andre steder i Valby eller et andet sted i København.

Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge os i vores forretning ved Jyllingevej, der blot ligger en kort køretur fra Valby. Vi har gode og gratis parkeringsmuligheder – uden tidsbegrænsning.

Vi hjælper dig trygt gennem begravelsen

Vi gør altid vores yderste for at yde den bedste service, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Vi varetager en stor række praktiske opgaver, og du bestemmer selv, i hvor stor grad vi skal hjælpe til med det praktiske.

Vi hjælper blandt andet med at udfylde papirer og fremskaffe attester, hvis du har brug for hjælp med dette. Vi udsmykker kirken eller kapellet, og vi har kontakt med præster, kordegne og kirkegårde, når højtideligheden skal arrangeres.

Du kan læse meget mere om opgaver, vi udfører på vores hjemmeside under fanen, ’Hjælp ved dødsfald’.

Hos os bliver det nemt og overskueligt

Vi bestræber os på at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse.

Derfor har vi under fanen ’Priser’ listet de tjenester, vi kan hjælpe med.

Du kan på den måde nemt få overblik og definere, hvad der bedst opfylder dine behov. Under punktet ’Kataloger’ finder du billeder af de kister og urner, vi kan tilbyde.

Kontakt os med det samme

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores forretning, som ligger på Jyllingevej.

Du er også meget velkommen til at ringe til os hele døgnet på 38 71 75 01.

Vanløse Begravelsesforretning ApS

Jyllingevej 8, 2720 Vanløse

Tlf.: 38 71 75 01

Det siger de pårørende

J. Otendal -

Når alt bare fungerer perfekt på en svær dag, er man klar over, der står en professionel person bag.

Tak til Steen Jørgensen. Vi var i meget trygge hænder.

A. & M. Melchiorsen -

Et meget sympatisk og professionelt firma, som vi også brugte for 11 år siden, da min far døde.

Kan anbefales på det varmeste.

Midt i sorgen og den svære situation, var det en tryg og dejlig oplevelse, hvor der på meget værdig vis blevet taget fint hånd om alt det praktiske.

A. Paaske -

En god støtte i en svær stund.

Professionel og empatisk bedemand og rimelige priser.